Поиск
- 1. Вуглеводи
- (Ціни. Аналізи. Біохімічні дослідження крові)
- Створено 14 листопада 2018
Часто після новорічного застілля, ми помічаємо на шкірі висипання, почервоніння і відчуваємо свербіж. Алергія? Можливо. Але є ще один фактор, який зустрічається набагато частіше, ніж алергія на продукти харчування, і проявляється при кулінарних надмірностей. Це харчова непереносимість гістаміну.
Гістамін - це природний медіатор, постійно присутній в організмі, також надходить в кишечник разом з продуктами харчування.
Гістамін виробляєтся при алергічних реакціях, впливаючи на специфічні рецептори і викликає відповідні клінічні прояви, такі як свербіж, кропив'янка, нежить і бронхоспазм
Харчова непереносимість гістаміну (HIT - Histamine Intolerance) виникає при надлишку або недостатньої утилізації гістаміну організмом. Надмірний рівень гістаміну впливає на всі органи і системи організму, викликаючи різні специфічні симптоми, що нагадують харчову алергію - висип, свербіж, кропив'янка, нежить, бронхоспазм, а також різні кишкові розлади, мігрень, та інші.
(044) 593-34-95
(067) 951-55-25
Київ, вул В'ячеслава Чорновола, 25
(044) 567-34-97
(095) 456-96-99
Київ, вул Харківське шосе, 56
О
н
л
а
й
н
п
р
и
й
о
м