Рекомбінантні харчові алергени
-
Категорія: Аллергопанелі
Молекулярна діагностика алергії необхідна в найскладніших діагностичних випадках. Ці дослідження дозволяють не тільки виявити алерген, але і показати, чи немає перехресної реакції між декількома видами молекул і який алерген найбільш "злісний" в цьому випадку. Ці алергени називають "мажорними", вони мають найбільше діагностичне значення.
| Рекомбинантні харчові алергени (молекули) |
| f433 rTri a14, LTP Борошно пшениці |
| f416 rTri a19 Борошно пшениці, омега-5 гліадин |
| f67 nGal d2 Овальбумін |
| f68 nGal d1 Овомукоїд |
| f69 nGal d3 Кональбумін (овотрансферин) |
| k208 nGal d4 Лізоцим яйця |
| f78 nBos d8 Казеїн |
| f352 rAra h8 Арахіс |
| f353 rGly m4 Соя |
| f434 r Mal d1 Яблуко |
| f311 r Dau c1 Морква |
| f76 nBos d4 Альфа-Лактальбумін |
| f77 nBos d5 Бета-Лактоглобулін |
| e204 nBos d6 Бичачий сироватковий альбумін |
| f417 rApi g8 Селера |
| f414 rApi g1 Селера |
Інші молекулярні дослідження
Початкові обстеження на алергію
Рекомбінантні пилкові алергени
Рекомбінантні побутові алергени


