Харчова непереносимість 252 (IgG4). Панель 252 продукти
- 
				Категорія: Аллергопанелі
З 01.10.25 по 31.10.25 знижка 40%
Харчова непереносимість - стан, який часто плутають з харчовою алергією. Справа в тому, що прояви цих двох патологій однакові: атопія шкіри (сухість, почервоніння, лущення, кірки та мокнуття у маленьких дітей). Але, якщо алергія - це постійне захворювання, то харчова непереносимість - це те, що називають "можна перерости", тобто, стан, що проходить. І пов'язано воно не з гіперактивністю імунної системи, а з порушеннями в роботі секреторної активності залоз кишківника, підшлункової залози, шлунка. В даному тесті на харчову непереносимість досліджуються імуноглобуліни G (IgG4) до 252 продуктів харчування. Інтерпретація результатів покаже, що з перерахованих продуктів можна їсти кожен день, що раз в тиждень, а від чого варто поки утриматися.
Дізнатись вартість  
		
	
	
	
	
	Харчова непереносимість - стан, який часто плутають з харчовою алергією. Справа в тому, що прояви цих двох патологій однакові: атопія шкіри (сухість, почервоніння, лущення, кірки та мокнуття у маленьких дітей). Але, якщо алергія - це постійне захворювання, то харчова непереносимість - це те, що називають "можна перерости", тобто, стан, що проходить. І пов'язано воно не з гіперактивністю імунної системи, а з порушеннями в роботі секреторної активності залоз кишківника, підшлункової залози, шлунка. В даному тесті на харчову непереносимість досліджуються імуноглобуліни G (IgG4) до 252 продуктів харчування. Інтерпретація результатів покаже, що з перерахованих продуктів можна їсти кожен день, що раз в тиждень, а від чого варто поки утриматися.
Аналіз роблять дітям (з моменту переходу на повноцінний раціон після грудного вигодовування) та дорослим. Кров береться з пальця або з вени.
Зразок результатів аналізу "Харчова нестерпність 252 (IgG4)"
Дізнатись вартість
| Харчова непереносимість 252 (IgG4) (панель 252 продуктів) | ||
| ФРУКТИ | ||
| Абрикос | Журавлина | Папайя | 
| Агрус | Інжир | Персик | 
| Айва | Кавун | Полуниця | 
| Алича | Карамбола | Помело | 
| Ананас | Ківі | Родзинки | 
| Апельсин | Лайм | Слива | 
| Банан | Лимон | Смородина червона | 
| Виноград | Лічі | Смородина чорна | 
| Вишня | Малина | Фінік | 
| Горобина чорноплідна | Манго | Хурма | 
| Гранат | Мандарин | Черешня | 
| Грейпфрут | Нектарин | Чорниця | 
| Груша | Обліпиха | Чорнослив | 
| Гуава | Ожина | Шовковиця | 
| Диня | Авокадо | Яблуко | 
| РИБА, МОРЕПРОДУКТИ | ||
| Акула | Креветка | Сайда | 
| Анчоус | Лангуст | Сайра | 
| Восьминіг | Ліщ | Сардини | 
| Вугор | Лосось | Скумбрія | 
| Дорада | Мідії | Сом | 
| Зубатка | Мінтай | Судак | 
| Ікра лососевих риб | Морський молюск | Тілапія | 
| Ікра осетрових риб | Морський окунь | Тріска | 
| Кальмар | Омар | Тунець | 
| Камбала | Оселедець | Устриця | 
| Кета | Осетр | Форель | 
| Короп | Палтус | Хек | 
| Крабове м'ясо | Пікша | Щука | 
| БОБОВІ, ОЛІЙНІ | ||
| Горох | Кунжут | Соя | 
| Горох турецький (Нут) | Лляне насіння | Сочевиця | 
| Квасоля | Маш (боби мунг) | Тамаринд | 
| Насіння соняшника | ||
| ГОРІХИ | ||
| Арахіс | Горіх пекан | Макадамія | 
| Бразильский горіх | Каштан солодкий | Мигдаль | 
| Волоський (грецький) горіх | Кедрові горіхи | Фісташки | 
| Горіх кеш'ю | Кокос | Фундук | 
| ОВОЧІ | ||
| Капуста пекінська | Ревінь | |
| Артишок | Капуста савойська | Редис | 
| Аспарагус | Капуста червонокачанна | Ріпа | 
| Батат | Картопля | Рукола | 
| Баклажан | Кольрабі | Салат Айcберг | 
| Броколі | Латук | Томати | 
| Буряк | Маніок | Цвітна капуста | 
| Гарбуз | Морква | Цибуля ріпчаста | 
| Кабачок | Огірок | Цибуля порей | 
| Капуста білокачанна | Оливки | Цибуля шалот | 
| Капуста брюссельска | Перець солодкий | Шпинат | 
| Капуста кисла | Щавель | |
| ЗЕРНОВІ | ||
| Амарант зерновий | Жито | Пшениця | 
| Висівки пшениці | Кіноа | Пшениця спельта | 
| Глютен | Кукурудза | Рис | 
| Гречка | Овес | Ячмінь | 
| Просо | ||
| КРОХМАЛЬ | ||
| Аррорут, маранта | Картопляне борошно (крохмаль) | Тапіока | 
| М'ЯСО | ||
| Баранина\ягнятина | Курятина | Перепілка | 
| Індичка | Конина | Печінка яловича | 
| Кабан дикий | Гусяче м'ясо | Свинина | 
| Качка (м'ясо) | Оленина | Телятина | 
| Кролик | Яловичина | |
| ЯЙЦЯ | ||
| Білок курячого яйця | Жовток курячого яйця | Перепелині яйця | 
| ГРИБИ | ||
| Білий гриб | Гриби печериці | Лисички | 
| Гливи (вешенки) | Гриби шиітаке | Опеньки | 
| МОЛОКО, МОЛОЧІ ПРОДУКТИ | ||
| Альфа-лактальбумін | Кефір | Сир кисломолочний (творог) | 
| Бета-лактоглобулін | Козине молоко | Сир козиний | 
| Білок Казеїн | Коров'яче молоко | Сир Моцарела | 
| Бринза | Лактоза | Сир овечий | 
| Буйволине молоко | Ряжанка | Сир Рокфор | 
| Верблюже молоко | Сир Гауда | Сир Чеддер | 
| Йогурт | Сир Едам | Сир Швейцарський | 
| Сир Камамбер | ||
| СПЕЦІЇ, ПРИПРАВИ | ||
| Аніс | Кріп | Петрушка | 
| Базилік | Лавровий лист | Розмарин | 
| Ваніль | Любисток | Селера | 
| Гвоздика | Майоран | Тархун | 
| Гірчиця | Меліса | Тим'ян (Чебрець) | 
| Імбир | Мускатний горіх | Фенхель | 
| Кардамон | Орегано | Хрін | 
| Карі | Перець чілі | Часник | 
| Кориця | Перець чорний | Шавлія | 
| Коріандр | Шафран | |
| ІНШІ ПРОДУКТИ ТА ХАРЧОВІ ДОБАВКИ | ||
| Агар-Агар | Кароб (рожкове дерево) | Тростинний цукор | 
| Бергамот | Кленовий сироп | Хміль | 
| Жасмин | Мак (насіння) | Цикорій | 
| Желатин (яловичий) | Мед | Чай зелений | 
| Кава | М'ята | Чай чорний | 
| Какао | Норі (водорості) | Чай, ромашка | 
| Каркаде | Пекарські дріжджі | Шоколад | 
| Солод | ||
Дізнатись вартість



