Харчова непереносимість 252 (IgG4). Панель 252 продукти
-
Категорія: Аллергопанелі
До 30.11.2024 р. ЗНИЖКА 40%
Харчова непереносимість - стан, який часто плутають з харчовою алергією. Справа в тому, що прояви цих двох патологій однакові: атопія шкіри (сухість, почервоніння, лущення, кірки та мокнуття у маленьких дітей). Але, якщо алергія - це постійне захворювання, то харчова непереносимість - це те, що називають "можна перерости", тобто, стан, що проходить. І пов'язано воно не з гіперактивністю імунної системи, а з порушеннями в роботі секреторної активності залоз кишківника, підшлункової залози, шлунка. В даному тесті на харчову непереносимість досліджуються імуноглобуліни G (IgG4) до 252 продуктів харчування. Інтерпретація результатів покаже, що з перерахованих продуктів можна їсти кожен день, що раз в тиждень, а від чого варто поки утриматися.
Дізнатись вартість
Харчова непереносимість - стан, який часто плутають з харчовою алергією. Справа в тому, що прояви цих двох патологій однакові: атопія шкіри (сухість, почервоніння, лущення, кірки та мокнуття у маленьких дітей). Але, якщо алергія - це постійне захворювання, то харчова непереносимість - це те, що називають "можна перерости", тобто, стан, що проходить. І пов'язано воно не з гіперактивністю імунної системи, а з порушеннями в роботі секреторної активності залоз кишківника, підшлункової залози, шлунка. В даному тесті на харчову непереносимість досліджуються імуноглобуліни G (IgG4) до 252 продуктів харчування. Інтерпретація результатів покаже, що з перерахованих продуктів можна їсти кожен день, що раз в тиждень, а від чого варто поки утриматися.
Аналіз роблять дітям (з моменту переходу на повноцінний раціон після грудного вигодовування) та дорослим. Кров береться з пальця або з вени.
Зразок результатів аналізу "Харчова нестерпність 252 (IgG4)"
Дізнатись вартість
Харчова непереносимість 252 (IgG4) (панель 252 продуктів) | ||
ФРУКТИ | ||
Абрикос | Журавлина | Папайя |
Агрус | Інжир | Персик |
Айва | Кавун | Полуниця |
Алича | Карамбола | Помело |
Ананас | Ківі | Родзинки |
Апельсин | Лайм | Слива |
Банан | Лимон | Смородина червона |
Виноград | Лічі | Смородина чорна |
Вишня | Малина | Фінік |
Горобина чорноплідна | Манго | Хурма |
Гранат | Мандарин | Черешня |
Грейпфрут | Нектарин | Чорниця |
Груша | Обліпиха | Чорнослив |
Гуава | Ожина | Шовковиця |
Диня | Авокадо | Яблуко |
РИБА, МОРЕПРОДУКТИ | ||
Акула | Креветка | Сайда |
Анчоус | Лангуст | Сайра |
Восьминіг | Ліщ | Сардини |
Вугор | Лосось | Скумбрія |
Дорада | Мідії | Сом |
Зубатка | Мінтай | Судак |
Ікра лососевих риб | Морський молюск | Тілапія |
Ікра осетрових риб | Морський окунь | Тріска |
Кальмар | Омар | Тунець |
Камбала | Оселедець | Устриця |
Кета | Осетр | Форель |
Короп | Палтус | Хек |
Крабове м'ясо | Пікша | Щука |
БОБОВІ, ОЛІЙНІ | ||
Горох | Кунжут | Соя |
Горох турецький (Нут) | Лляне насіння | Сочевиця |
Квасоля | Маш (боби мунг) | Тамаринд |
Насіння соняшника | ||
ГОРІХИ | ||
Арахіс | Горіх пекан | Макадамія |
Бразильский горіх | Каштан солодкий | Мигдаль |
Волоський (грецький) горіх | Кедрові горіхи | Фісташки |
Горіх кеш'ю | Кокос | Фундук |
ОВОЧІ | ||
Капуста пекінська | Ревінь | |
Артишок | Капуста савойська | Редис |
Аспарагус | Капуста червонокачанна | Ріпа |
Батат | Картопля | Рукола |
Баклажан | Кольрабі | Салат Айcберг |
Броколі | Латук | Томати |
Буряк | Маніок | Цвітна капуста |
Гарбуз | Морква | Цибуля ріпчаста |
Кабачок | Огірок | Цибуля порей |
Капуста білокачанна | Оливки | Цибуля шалот |
Капуста брюссельска | Перець солодкий | Шпинат |
Капуста кисла | Щавель | |
ЗЕРНОВІ | ||
Амарант зерновий | Жито | Пшениця |
Висівки пшениці | Кіноа | Пшениця спельта |
Глютен | Кукурудза | Рис |
Гречка | Овес | Ячмінь |
Просо | ||
КРОХМАЛЬ | ||
Аррорут, маранта | Картопляне борошно (крохмаль) | Тапіока |
М'ЯСО | ||
Баранина\ягнятина | Курятина | Перепілка |
Індичка | Конина | Печінка яловича |
Кабан дикий | Гусяче м'ясо | Свинина |
Качка (м'ясо) | Оленина | Телятина |
Кролик | Яловичина | |
ЯЙЦЯ | ||
Білок курячого яйця | Жовток курячого яйця | Перепелині яйця |
ГРИБИ | ||
Білий гриб | Гриби печериці | Лисички |
Гливи (вешенки) | Гриби шиітаке | Опеньки |
МОЛОКО, МОЛОЧІ ПРОДУКТИ | ||
Альфа-лактальбумін | Кефір | Сир кисломолочний (творог) |
Бета-лактоглобулін | Козине молоко | Сир козиний |
Білок Казеїн | Коров'яче молоко | Сир Моцарела |
Бринза | Лактоза | Сир овечий |
Буйволине молоко | Ряжанка | Сир Рокфор |
Верблюже молоко | Сир Гауда | Сир Чеддер |
Йогурт | Сир Едам | Сир Швейцарський |
Сир Камамбер | ||
СПЕЦІЇ, ПРИПРАВИ | ||
Аніс | Кріп | Петрушка |
Базилік | Лавровий лист | Розмарин |
Ваніль | Любисток | Селера |
Гвоздика | Майоран | Тархун |
Гірчиця | Меліса | Тим'ян (Чебрець) |
Імбир | Мускатний горіх | Фенхель |
Кардамон | Орегано | Хрін |
Карі | Перець чілі | Часник |
Кориця | Перець чорний | Шавлія |
Коріандр | Шафран | |
ІНШІ ПРОДУКТИ ТА ХАРЧОВІ ДОБАВКИ | ||
Агар-Агар | Кароб (рожкове дерево) | Тростинний цукор |
Бергамот | Кленовий сироп | Хміль |
Жасмин | Мак (насіння) | Цикорій |
Желатин (яловичий) | Мед | Чай зелений |
Кава | М'ята | Чай чорний |
Какао | Норі (водорості) | Чай, ромашка |
Каркаде | Пекарські дріжджі | Шоколад |
Солод |
Дізнатись вартість