Харчова непереносимість -  стан, який часто плутають з харчовою алергією. Справа в тому, що прояви цих двох патологій однакові: атопія шкіри (сухість, почервоніння, лущення, кірки та мокнуття у маленьких дітей). Але, якщо алергія - це постійне захворювання, то харчова непереносимість - це те, що називають "можна перерости", тобто, стан, що проходить. І пов'язано воно не з гіперактивністю імунної системи, а з порушеннями в роботі секреторної активності залоз кишківника, підшлункової залози, шлунка. В даному тесті на харчову непереносимість досліджуються імуноглобуліни G (IgG4) до 252 продуктів харчування. Інтерпретація результатів покаже, що з перерахованих продуктів можна їсти кожен день, що раз в тиждень, а від чого варто поки утриматися.

До 01.09.2021 р. знижка 25 %

Дізнатися вартість

 

Аналіз роблять дітям (з моменту переходу на повноцінний раціон після грудного вигодовування) та дорослим. Кров береться з пальця або з вени.



 

Дізнатися вартість

Харчова непереносимість 252 (IgG4) (панель 252 продуктів)
ФРУКТИ
АбрикосЖуравлинаПапайя
АгрусІнжирПерсик
АйваКавунПолуниця
АличаКарамболаПомело
АнанасКівіРодзинки
АпельсинЛаймСлива
БананЛимонСмородина червона
ВиноградЛічіСмородина чорна
ВишняМалинаФінік
Горобина чорнопліднаМангоХурма
ГранатМандаринЧерешня
ГрейпфрутНектаринЧорниця
ГрушаОбліпихаЧорнослив
ГуаваОжинаШовковиця
ДиняЯблуко
РИБА, МОРЕПРОДУКТИ
АкулаКреветкаСайда
АнчоусЛангустСайра
ВосьминігЛіщСардини
ВугорЛососьСкумбрія
ДорадаМідіїСом
ЗубаткаМінтайСудак
Ікра лососевих рибМорський молюскТілапія
Ікра осетрових рибМорський окуньТріска
КальмарОмарТунець
КамбалаОселедецьУстриця
КетаОсетрФорель
КоропПалтусХек
Крабове м'ясоПікшаЩука
БОБОВІ, ОЛІЙНІ
ГорохКунжутСоя
Горох турецький (Нут)Лляне насінняСочевиця
КвасоляМаш (боби мунг)Тамаринд
Насіння соняшника
ГОРІХИ
АрахісГоріх пеканМакадамія
Бразильский горіхКаштан солодкийМигдаль
Волоський (грецький) горіхКедрові горіхиФісташки
Горіх кеш'юКокосФундук
ОВОЧІ
АвокадоКапуста пекінськаРевінь
АртишокКапуста савойськаРедис
АспарагусКапуста червонокачаннаРіпа
БататКартопляРукола
БаклажанКольрабіСалат Айcберг
БроколіЛатукТомати
БурякМаніокЦвітна капуста
ГарбузМоркваЦибуля ріпчаста
КабачокОгірокЦибуля порей
Капуста білокачаннаОливкиЦибуля шалот
Капуста брюссельскаПерець солодкийШпинат
Капуста кислаЩавель
ЗЕРНОВІ
Амарант зерновийЖитоПшениця
Висівки пшениціКіноаПшениця спельта
ГлютенКукурудзаРис
ГречкаОвесЯчмінь
Просо
КРОХМАЛЬ
Аррорут, марантаКартопляне борошно (крохмаль)Тапіока
М'ЯСО
Баранина\ягнятинаКурятинаПерепілка
ІндичкаКонинаПечінка яловича
Кабан дикийГусяче м'ясоСвинина
Качка (м'ясо)ОленинаТелятина
КроликЯловичина
ЯЙЦЯ
Білок курячого яйцяЖовток курячого яйцяПерепелині яйця
ГРИБИ
Білий грибГриби печериціЛисички
Гливи (вешенки)Гриби шиітакеОпеньки
МОЛОКО, МОЛОЧІ ПРОДУКТИ
Альфа-лактальбумінКефірСир кисломолочний (творог)
Бета-лактоглобулінКозине молокоСир козиний
Білок КазеїнКоров'яче молокоСир Моцарела
БринзаЛактозаСир овечий
Буйволине молокоРяжанкаСир Рокфор
Верблюже молокоСир ГаудаСир Чеддер
ЙогуртСир ЕдамСир Швейцарський
Сир Камамбер
 СПЕЦІЇ, ПРИПРАВИ
АнісКріпПетрушка
БазилікЛавровий листРозмарин
ВанільЛюбистокСелера
ГвоздикаМайоранТархун
ГірчицяМелісаТим'ян (Чебрець)
ІмбирМускатний горіхФенхель
КардамонОреганоХрін
КаріПерець чіліЧасник
КорицяПерець чорнийШавлія
КоріандрШафран
ІНШІ ПРОДУКТИ ТА ХАРЧОВІ ДОБАВКИ
Агар-АгарКароб (рожкове дерево)Тростинний цукор
БергамотКленовий сиропХміль
ЖасминМак (насіння)Цикорій
Желатин (яловичий)МедЧай зелений
КаваМ'ятаЧай чорний
КакаоНорі (водорості)Чай, ромашка
КаркадеПекарські дріжджіШоколад
Солод

Дізнатися вартість

Рекомендуємо прочитати

Алергія на що?

Коли починається алергія, багато людей не можуть зрозуміти - а на що саме організм видав реакцію. Буває, звичайно, що спробувавши новий продукт або придбавши нову квітку, людина прокидається з алергією і твердою впевненістю  - ось він ворог, я знаю його в обличчя! Але найчастіше без обстеження не обійтися.

 

Існує основні три групи алергенів:

1. Харчові.

2. Пилкові.

3. Побутові.

Детальніше...

Медичний центр Алерголог 2004-2021. Ліцензія МОЗ України №571899