Харчова непереносимість 252 (IgG4). Панель 252 продукти
-
Категорія: Аллергопанелі
Харчова непереносимість - стан, який часто плутають з харчовою алергією. Справа в тому, що прояви цих двох патологій однакові: атопія шкіри (сухість, почервоніння, лущення, кірки та мокнуття у маленьких дітей). Але, якщо алергія - це постійне захворювання, то харчова непереносимість - це те, що називають "можна перерости", тобто, стан, що проходить. І пов'язано воно не з гіперактивністю імунної системи, а з порушеннями в роботі секреторної активності залоз кишківника, підшлункової залози, шлунка. В даному тесті на харчову непереносимість досліджуються імуноглобуліни G (IgG4) до 252 продуктів харчування. Інтерпретація результатів покаже, що з перерахованих продуктів можна їсти кожен день, що раз в тиждень, а від чого варто поки утриматися.
Дізнатись вартість
Аналіз роблять дітям (з моменту переходу на повноцінний раціон після грудного вигодовування) та дорослим. Кров береться з пальця або з вени.
Зразок результатів аналізу "Харчова нестерпність 252 (IgG4)"
Дізнатись вартість
| Харчова непереносимість 252 (IgG4) (панель 252 продуктів) | ||
| ФРУКТИ | ||
| Абрикос | Журавлина | Папайя |
| Агрус | Інжир | Персик |
| Айва | Кавун | Полуниця |
| Алича | Карамбола | Помело |
| Ананас | Ківі | Родзинки |
| Апельсин | Лайм | Слива |
| Банан | Лимон | Смородина червона |
| Виноград | Лічі | Смородина чорна |
| Вишня | Малина | Фінік |
| Горобина чорноплідна | Манго | Хурма |
| Гранат | Мандарин | Черешня |
| Грейпфрут | Нектарин | Чорниця |
| Груша | Обліпиха | Чорнослив |
| Гуава | Ожина | Шовковиця |
| Диня | Авокадо | Яблуко |
| РИБА, МОРЕПРОДУКТИ | ||
| Акула | Креветка | Сайда |
| Анчоус | Лангуст | Сайра |
| Восьминіг | Ліщ | Сардини |
| Вугор | Лосось | Скумбрія |
| Дорада | Мідії | Сом |
| Зубатка | Мінтай | Судак |
| Ікра лососевих риб | Морський молюск | Тілапія |
| Ікра осетрових риб | Морський окунь | Тріска |
| Кальмар | Омар | Тунець |
| Камбала | Оселедець | Устриця |
| Кета | Осетр | Форель |
| Короп | Палтус | Хек |
| Крабове м'ясо | Пікша | Щука |
| БОБОВІ, ОЛІЙНІ | ||
| Горох | Кунжут | Соя |
| Горох турецький (Нут) | Лляне насіння | Сочевиця |
| Квасоля | Маш (боби мунг) | Тамаринд |
| Насіння соняшника | ||
| ГОРІХИ | ||
| Арахіс | Горіх пекан | Макадамія |
| Бразильский горіх | Каштан солодкий | Мигдаль |
| Волоський (грецький) горіх | Кедрові горіхи | Фісташки |
| Горіх кеш'ю | Кокос | Фундук |
| ОВОЧІ | ||
| Капуста пекінська | Ревінь | |
| Артишок | Капуста савойська | Редис |
| Аспарагус | Капуста червонокачанна | Ріпа |
| Батат | Картопля | Рукола |
| Баклажан | Кольрабі | Салат Айcберг |
| Броколі | Латук | Томати |
| Буряк | Маніок | Цвітна капуста |
| Гарбуз | Морква | Цибуля ріпчаста |
| Кабачок | Огірок | Цибуля порей |
| Капуста білокачанна | Оливки | Цибуля шалот |
| Капуста брюссельска | Перець солодкий | Шпинат |
| Капуста кисла | Щавель | |
| ЗЕРНОВІ | ||
| Амарант зерновий | Жито | Пшениця |
| Висівки пшениці | Кіноа | Пшениця спельта |
| Глютен | Кукурудза | Рис |
| Гречка | Овес | Ячмінь |
| Просо | ||
| КРОХМАЛЬ | ||
| Аррорут, маранта | Картопляне борошно (крохмаль) | Тапіока |
| М'ЯСО | ||
| Баранина\ягнятина | Курятина | Перепілка |
| Індичка | Конина | Печінка яловича |
| Кабан дикий | Гусяче м'ясо | Свинина |
| Качка (м'ясо) | Оленина | Телятина |
| Кролик | Яловичина | |
| ЯЙЦЯ | ||
| Білок курячого яйця | Жовток курячого яйця | Перепелині яйця |
| ГРИБИ | ||
| Білий гриб | Гриби печериці | Лисички |
| Гливи (вешенки) | Гриби шиітаке | Опеньки |
| МОЛОКО, МОЛОЧІ ПРОДУКТИ | ||
| Альфа-лактальбумін | Кефір | Сир кисломолочний (творог) |
| Бета-лактоглобулін | Козине молоко | Сир козиний |
| Білок Казеїн | Коров'яче молоко | Сир Моцарела |
| Бринза | Лактоза | Сир овечий |
| Буйволине молоко | Ряжанка | Сир Рокфор |
| Верблюже молоко | Сир Гауда | Сир Чеддер |
| Йогурт | Сир Едам | Сир Швейцарський |
| Сир Камамбер | ||
| СПЕЦІЇ, ПРИПРАВИ | ||
| Аніс | Кріп | Петрушка |
| Базилік | Лавровий лист | Розмарин |
| Ваніль | Любисток | Селера |
| Гвоздика | Майоран | Тархун |
| Гірчиця | Меліса | Тим'ян (Чебрець) |
| Імбир | Мускатний горіх | Фенхель |
| Кардамон | Орегано | Хрін |
| Карі | Перець чілі | Часник |
| Кориця | Перець чорний | Шавлія |
| Коріандр | Шафран | |
| ІНШІ ПРОДУКТИ ТА ХАРЧОВІ ДОБАВКИ | ||
| Агар-Агар | Кароб (рожкове дерево) | Тростинний цукор |
| Бергамот | Кленовий сироп | Хміль |
| Жасмин | Мак (насіння) | Цикорій |
| Желатин (яловичий) | Мед | Чай зелений |
| Кава | М'ята | Чай чорний |
| Какао | Норі (водорості) | Чай, ромашка |
| Каркаде | Пекарські дріжджі | Шоколад |
| Солод | ||
Дізнатись вартість


