Молекулярна діагностика алергії необхідна в найскладніших діагностичних випадках. Ці дослідження дозволяють не тільки виявити алерген, але і показати, чи немає перехресної реакції між декількома видами молекул і який алерген найбільш "злісний" в цьому випадку. Ці алергени називають "мажорними", вони мають найбільше діагностичне значення.

 

Дізнатися вартість

Скрининговые исследования
Скринінг харчової алергії "Phadiatop INFANT" (f1 яєчний білок, f2 молоко коров'яче, f3 тріска, f4 пшениця, f14 соєві боби, f25 помідори, f75 яєчний жовток)
Скринінг харчової алергії "fx 5" (f1 яєчний білок, f2 молоко коров'яче, f3 тріска, f4 пшениця, f13 арахіс, f14 соєві боби)
Скринінг інгаляційної алергії "Phadiatop" 8 алергокомпонентів (d1 кліщ Dermatophagoides pteronossinus, e1 кіт, e5 собака, g6 пилок тимофіївки, g12 пилок жита, m2 Cladosporium herbatum, t3 пилок берези, w6 пилок полину)
Скринінг інгаляційної алергії "Phadiatop розширений" 16 алергокомпонентів (d1 кліщ Dermatophagoides pteronossinus, d2 кліщ Dermatophagoides farinaе, e1 кіт, e2 собака, e3 кінь, g2 пилок бермудскої трави, g8 пилок м'ятлика лугового, m3 Aspergillus fumigatus, m6 Аlternaria alternata, t4 пилок горіха, t9 пилок оливкого дерева, t11 пилок платана, w1 пилок амброзії, w6 пилок полину, w9 пилок подорожника, w21 пилок хмелю)
Дитячий універсальний скринінговий комплекс "Phadiatop INFANT"+ "Phadiatop" (f1 яєчний білок, f2 молоко коров'яче, f3 тріска, f4 пшениця, f14 соєві боби, f25 помідори, f75 яєчний жовток, d1 кліщ Dermatophagoides pteronossinus, e1 кіт, e5 собака, g6 пилок тимофієвки, g12 пилок жита, m2 Cladosporium herbatum, t3 пилок берези, w6 пилок полину)
Суміш цвілевих алергенів mm1: m1 Penicillium notatum, m2 Cladosporium herbarum, m3 Aspergillus fumigatus, m4 Mucor racemosus, m6 Alternaria alternata (tenuis)
Суміш алергенів м'яса fm23: f26 свинина, f27 яловичина, f28 куряче м'ясо, f284 м'ясо індички
Суміш алергенів риби fm4: f3 тріска, f41 лосось/сьомга, f205 оселедець, f206 скумбрія, f254 камбала
Суміш алергенів бур'янів wm4: W1 амброзія звичайна, W6 полин звичайний, w10 марь біла, w11 поташник

 

Інші молекулярні дослідження

Молекулярні пакети алергенів

Рекомбінантні харчові алергени

Рекомбінантні пилкові алергени

Рекомбінантні побутові алергени

Рекомендуємо прочитати

Непереносимість гістаміну

Часто після новорічного застілля, ми помічаємо на шкірі висипання, почервоніння і відчуваємо свербіж. Алергія? Можливо. Але є ще один фактор, який зустрічається набагато частіше, ніж алергія на продукти харчування, і проявляється при кулінарних надмірностей. Це харчова непереносимість гістаміну.

Гістамін - це природний медіатор, постійно присутній в організмі, також надходить в кишечник разом з продуктами харчування.

Гістамін виробляєтся при алергічних реакціях, впливаючи на специфічні рецептори і викликає відповідні клінічні прояви, такі як свербіж, кропив'янка, нежить і бронхоспазм

Харчова непереносимість гістаміну (HIT - Histamine Intolerance) виникає при надлишку або недостатньої утилізації гістаміну організмом. Надмірний рівень гістаміну впливає на всі органи і системи організму, викликаючи різні специфічні симптоми, що нагадують харчову алергію - висип, свербіж, кропив'янка, нежить, бронхоспазм, а також різні кишкові розлади, мігрень, та інші.

Детальніше...

Медичний центр Алерголог 2004-2020. Ліцензія МОЗ України №571899

О

н

л

а

й

н

 

п

р

и

й

о

м