Харчова панель - це комплексне дослідження на алергію на продукти харчування.

У нашій клініці проводиться одномоментне дослідження на найбільший спектр продуктів - 126! Така велика кількість алергенів в одному дослідженні і мала необхідна кількість крові робить цей аналіз унікальним інструментом алергодіагностики з раннього дитячого віку. Хочемо підкреслити, що дане обстеження рекомендовано починаючи з дитячого віку. Сучасне лабораторне обладнання дозволяє працювати по мікротехнологією, тому для діагностики алергії у дітей (і у дорослих, які бояться здавати кров з вени) ми беремо аналізи з пальця. Ніде в Києві немає більше подібних досліджень.

Повний перелік продуктів в даній панелі представлений нижче.

Дізнатися вартість

 

Карта харчових алергенів.
f01 Білок курячого яйцяf85 Селераf238 Картопляне борошно (крохмаль)
f02 Коров'яче молокоf86 Петрушкаf242 Вишня
f03 Тріскаf87 Диняf244 Огірок
f04 Борошно пшеничнеf88 Баранинаf247 Мед
f05 Борошно житнєf91 Мангоf250 Йогурт
f06 Крупи ячмінніf92 Бананf252 Сир Моцарела
f07 Крупа вівсянаf93 Какаоf254 Камбала
f08 Кукурудзаf94 Грушаf255 Слива
f09 Рисf95 Персикf256 Волоський (грецький) горіх
f10 Кунжутf96 Авокадоf258 Кальмар
f11 Крупа гречанаf102 Хрінf259 Виноград
f12 Горохf105 Шоколадf260 Броколі
f13 Арахісf106 Аличаf261 Аспарагус
f14 Сояf108 Обліпихаf262 Баклажан
f15 Квасоляf109 Горобина чорнопліднаf266 Чай зелений
f17 Фундукf111 Малинаf270 Імбир
f20 Мигдальf113 Кабачокf279 Перець чілі
f23 Крабове м'ясоf121 Тростинний цукорf280 Перець чорний
f24 Креветкиf146 Крупа маннаf282 Фініки
f25 Томатиf155 Цикорійf284 Індичка
f26 Свининаf158 Бринзаf288 Чорниця
f27 Яловичинаf160 Сметанаf290 Устриці
f31 Моркваf180 Коропf291 Цвітна капуста
f33 Апельсинf183 Лохина (голубіка)f295 Гранат
f40 Тунецьf193 Перепелині яйцяf300 Козине молоко
f41 Лососьf204 Форельf302 Мандарин
f44 Полуницяf208 Лимонf303 Палтус
f45 Пекарські дріжджіf209 Грейпфрутf305 Помело
f47 Часникf210 Ананасf306 Лайм
f48 Цибуляf211 Ожинаf307 Хек
f49 Яблукоf212 Гриби печериціf308 Сардини
f55 Просоf213 Кроликf309 Горох турецький (Нут)
f57 Качка (м'ясо)f216 Капустаf319 Буряк
f62 Мінтайf218 Перець солодкийf321 Смородина (чорна)
f70 Сир Швейцарськийf221 Каваf322 Смородина (червона)
f73 Черешняf222 Чай чорнийf324 Хміль
f75 Жовток курячого яйцяf224 Мак (насіння)f327 Агрус
f77 Бета-лактоглобулинf225 Гарбузf328 Інжир
f78 Білок казеїнf232 Сир кисломолочний (творог)f329 Кавун
f81 Сир Чеддерf234 Ванільf339 Айва
f83 Курятинаf235 Сочевицяf341 Журавлина
f84 Ківіf237 Абрикосf342 Оливки

Дізнатися вартість

Рекомендуємо прочитати

Непереносимість гістаміну

Часто після новорічного застілля, ми помічаємо на шкірі висипання, почервоніння і відчуваємо свербіж. Алергія? Можливо. Але є ще один фактор, який зустрічається набагато частіше, ніж алергія на продукти харчування, і проявляється при кулінарних надмірностей. Це харчова непереносимість гістаміну.

Гістамін - це природний медіатор, постійно присутній в організмі, також надходить в кишечник разом з продуктами харчування.

Гістамін виробляєтся при алергічних реакціях, впливаючи на специфічні рецептори і викликає відповідні клінічні прояви, такі як свербіж, кропив'янка, нежить і бронхоспазм

Харчова непереносимість гістаміну (HIT - Histamine Intolerance) виникає при надлишку або недостатньої утилізації гістаміну організмом. Надмірний рівень гістаміну впливає на всі органи і системи організму, викликаючи різні специфічні симптоми, що нагадують харчову алергію - висип, свербіж, кропив'янка, нежить, бронхоспазм, а також різні кишкові розлади, мігрень, та інші.

Детальніше...

Медичний центр Алерголог 2004-2021. Ліцензія МОЗ України №571899