Коли алергія комбінована або є підозра на кілька видів алергії, ми можемо запропонувати універсальну панель з рекомбінантними алергенами - карту алергенів MIX (змішану), на 112 алергенів. В цій карті є всі види алергенів: продукти харчування, компоненти пилу, цвіль і бактерії, різні рослини і тварини. Визначення антитіл до рекомбінантних алергенів дозволяє виявити провідний компонент в складі складних алергенів на рівні молекулярної алергології. Це допомагає диференціювати істинну та перехресну алергію. Велика кількість алергенів в одному дослідженні і мала необхідна кількість крові робить цей аналіз унікальним інструментом алергодіагностики з раннього дитячого віку.

Дізнатися вартість

Карта алергенів MIX (112 алергенів)
d01 кліщ Dermatophagoides pteronossinusf105 шоколад
d02 кліщ Dermatophagoides farinaef111 малина
e01 епітелій котаf168 сухе молоко
e02 епітелій собакиf208 лимон
e31 епітелій коняf209 грейпфрут
Е70 перо гусакаf210 ананас
e81 шерсть вівціf216 капуста
e82 епітелій кроликаf217 брюссельська капуста
e204 бичачий сироватковий альбумінf220 кориця
e213 перо папугиf221 кава
e215 перо голубаf222 чорний чай
f01 яєчний білокf225 гарбуз
f02 коров'яче молокоf226 червоний редис
f03 тріскаf231 чорна смородина
f04 пшеницяf234 ваніль
f05 житоf235 сочевиця
f06 ячміньf237 абрикос
f07 овесf242 вишня
f08 кукурудзаf244 огірок
f09 рисf247 мед
f10 кунжутf255 слива
f11 гречкаf258 кальмар
f13 арахісf259 виноград
f14 сояf260 броколі
f16 волоський (грецький) горіхf261 аспарагус
f20 мигдальf270 імбир
f24 креветкаf278 лавровий лист
f25 томатиf280 чорний перець
f26 свининаf288 чорниця
f27 телятинаf295 гранат
f31 моркваf302 мандарин
f33 апельсинf342 оливки
f35 картопляf343 нектарин
f40 тунецьf415 судак
f41 лососьg03 грястиця збірна
f44 полуницяg06 пилок тимофіївки
f45 пекарські дріжджіg12 пилок жита
f47 часникg205 rPhl p1 тимофіївка
f48 цибуляg215 rPhl p5 тимофіївка
f49 яблукоi06 тарган
f67 nGal d2 овальбуминm01 Penicillium notatum
f70 швейцарський сирm03 Аspergillus fumigatus
f75 яєчний жовтокm06 Аlternaria alternata
f76 альфа-лактальбуминm33 Aspergillus niger
f77 бета-лактоглобулинt02 пилок вільхи
f78 казеїнt03 пилок берези
f83 курятинаt07 пилок дуба
f84 ківіt10 пилок волоського (грецького) горіха
f85 селераt18 евкаліпт
f86 петрушкаt19 пилок акації
f89 гірчицяt208 пилок липи
f90 солодt215 rBet v1 береза
f92 бананt216 rBet v2 береза
f93 какаоw01 пилок амброзії
f95 персикw06 пилок полину
f96 авокадоК82 латекс

Дізнатися вартість

Рекомендуємо прочитати

Непереносимість гістаміну

Часто після новорічного застілля, ми помічаємо на шкірі висипання, почервоніння і відчуваємо свербіж. Алергія? Можливо. Але є ще один фактор, який зустрічається набагато частіше, ніж алергія на продукти харчування, і проявляється при кулінарних надмірностей. Це харчова непереносимість гістаміну.

Гістамін - це природний медіатор, постійно присутній в організмі, також надходить в кишечник разом з продуктами харчування.

Гістамін виробляєтся при алергічних реакціях, впливаючи на специфічні рецептори і викликає відповідні клінічні прояви, такі як свербіж, кропив'янка, нежить і бронхоспазм

Харчова непереносимість гістаміну (HIT - Histamine Intolerance) виникає при надлишку або недостатньої утилізації гістаміну організмом. Надмірний рівень гістаміну впливає на всі органи і системи організму, викликаючи різні специфічні симптоми, що нагадують харчову алергію - висип, свербіж, кропив'янка, нежить, бронхоспазм, а також різні кишкові розлади, мігрень, та інші.

Детальніше...

Медичний центр Алерголог 2004-2020. Ліцензія МОЗ України №571899