Харчова непереносимістьстан, який часто плутають з харчовою алергією. Справа в тому, що прояви цих двох патологій однакові: атопия шкіри (сухість, почервоніння, лущення, корки і мокнуть у маленьких дітей). Але якщо алергія - це постійне захворювання, то харчова нестерпність - це те, що називають "можна перерости", тобто, стан, що проходить. І пов'язано воно не з гіперактивністю імунної системи, а з порушеннями в роботі секреторною активності залоз кишечника, підшлункової залози, шлунка. В даному тесті на харчову непереносимість досліджують імуноглобуліни G (IgG4) до продуктів харчування. Інтерпретація результатів покаже, що з перерахованих продуктів можна їсти кожен день, що раз в тиждень, а від чого варто поки утриматися.

Аналіз роблять дітям (з моменту переходу на повноцінний раціон після грудного вигодовування) і дорослим. Кров береться з пальця або з вени.

 
У нашому центрі Ви можете вибрати будь-яку кількість продуктів для дослідження зі списку, представленого нижче:


Дізнатися вартість

Харчова непереносимість (IgG4) (поштучно)
ФРУКТИ
АбрикосГрушаПерсик
АгрусДиняПолуниця
АйваЖуравлинаПомело
АличаІнжирРодзинки
АнанасКавунСлива
АпельсинКівіСмородина червона
БананЛаймСмородина чорна
ВиноградЛимонФінік
ВишняМалинаХурма
Горобина чорнопліднаМангоЧерешня
ГранатМандаринЧорниця
ГрейпфрутОбліпихаЯблуко
Ожина
РИБА, МОРЕПРОДУКТИ
АнчоусЛіщСайда
ВугорЛососьСайра
ДорадаМідіїСардини
ЗубаткаМінтайСкумбрія
Ікра лососевих рибМорський молюскСудак
КальмарМорський окуньТілапія
КамбалаОмарТріска
КетаОселедецьТунець
КоропОсетрУстриця
Крабове м'ясоПалтусФорель
КреветкаПікшаХек
ЛангустЩука
БОБОВІ, ОЛІЙНІ
ГорохКвасоляНасіння соняшника
Горох турецький (Нут)КунжутСоя
Насіння льону
ГОРІХИ
АрахісГоріх кешьюМигдаль
Бразильский горіхКедрові горіхиФісташки
Волоський (грецький) горіхКокосовий горіхФундук
ОВОЧІ
АвокадоКапуста кислаРедис
АртишокКапуста пекінськаРіпа
Аспарагус (спаржа)Капуста червонокачаннаРукола
БаклажанКартопляСалат Айcберг
БроколіКольрабіТомати
БурякЛатукЦвітна капуста
ГарбузМоркваЦибуля
КабачокОгірокЦибуля порей
Капуста білокачаннаОливкиШпинат
Капуста брюссельськаПерець солодкийЩавель
Ревінь
БОРОШНО, ЗЛАКОВЕ НАСІННЯ
Борошно житнєКартопляне борошно (крохмаль)Просо
Борошно пшеничнеКрупа вівсянаПшениця
Висівки пшениціКрупа гречанаПшениця спельта
ГлютенКрупа маннаРис
ГречкаКрупа ячміннаСочевиця
ЖитоКукурудзаЯчмінь
Овес
М'ЯСО
Баранина\ягнятинаКурятинаПечінка яловича
ІндичкаКонинаСвинина
Качка (м'ясо)М'ясо гусяТелятина
КроликПерепілкаЯловичина
ЯЙЦЯ
Білок курячого яйцяЖовток курячого яйцяЯйце куряче
Перепелині яйця
ГРИБИ
Білий грибГриби печериціЛисички
МОЛОКО, МОЛОЧІ ПРОДУКТИ
Білок КазеїнЛактозаСир козиний
БринзаРяжанкаСир Моцарела
ЙогуртСир ГаудаСир овечий
КефірСир ЕдамСир Рокфор
Козине молокоСир КамамберСир Чеддер
Коров'яче молокоСир кисломолочний (творог)Сир Швейцарський
 СПЕЦІЇ, ПРИПРАВИ:
АнісКоріандрПетрушка
БазилікКріпРозмарин
ВанільЛавровий листСелера
ГвоздикаЛюбистокТархун
ГірчицяМайоранТим'ян (Чебрець)
ІмбирМелісаФенхель
КардамонМускатний горіхХрін
КаріОреганоЧасник
КорицяПерець чіліШавлія
Перець чорний
ІНШІ ПРОДУКТИ ТА ХАРЧОВІ ДОБАВКИ
Желатин (яловичий)М'ятаЦикорій
КаваПекарські дріжджіЧай зелений
КакаоСолодЧай чорний
Мак (насіння)Тростинний цукорЧай, ромашка
МедХмільШоколад

Дізнатися вартість

Рекомендуємо прочитати

Правила підготовки та транспортування калу

Бажано кал здавати до лікування або не раніше ніж через 14 днів після закінчення курсу антибактеріальної та антимікотичної терапії. Якщо кал здається на фоні прийому ліків обов’язково вказати це в направленні. За 3-4 дні до дослідження уникати прийому препаратів, що посилюють перистальтику кишківника, або змінюють колір калу. Безпосередньо перед дефекацією не можна застосовувати ректальні свічки на жировій основі, клізми та теплові процедури на живіт.

Збирають фекалії на чисту поверхню, в якості якої може бути використаний чистий новий лист з поліетилену або білого паперу. Використовують фекалії після природної дефекації.

При використанні судна, його попередньо ретельно промивають з милом та губкою, ополіскують багатократно водопровідною водою, а потім обдають окропом та охолоджують.

Детальніше...

Медичний центр Алерголог 2004-2021. Ліцензія МОЗ України №571899