Харчова непереносимістьстан, який часто плутають з харчовою алергією. Справа в тому, що прояви цих двох патологій однакові: атопия шкіри (сухість, почервоніння, лущення, корки і мокнуть у маленьких дітей). Але якщо алергія - це постійне захворювання, то харчова нестерпність - це те, що називають "можна перерости", тобто, стан, що проходить. І пов'язано воно не з гіперактивністю імунної системи, а з порушеннями в роботі секреторною активності залоз кишечника, підшлункової залози, шлунка. В даному тесті на харчову непереносимість досліджують імуноглобуліни G (IgG4) до продуктів харчування. Інтерпретація результатів покаже, що з перерахованих продуктів можна їсти кожен день, що раз в тиждень, а від чого варто поки утриматися.

Аналіз роблять дітям (з моменту переходу на повноцінний раціон після грудного вигодовування) і дорослим. Кров береться з пальця або з вени.

 
У нашому центрі Ви можете вибрати будь-яку кількість продуктів для дослідження зі списку, представленого нижче:


Дізнатися вартість

Харчова непереносимість (IgG4) (поштучно)
ФРУКТИ
АбрикосГрушаПерсик
АгрусДиняПолуниця
АйваЖуравлинаПомело
АличаІнжирРодзинки
АнанасКавунСлива
АпельсинКівіСмородина червона
БананЛаймСмородина чорна
ВиноградЛимонФінік
ВишняМалинаХурма
Горобина чорнопліднаМангоЧерешня
ГранатМандаринЧорниця
ГрейпфрутОбліпихаЯблуко
Ожина
РИБА, МОРЕПРОДУКТИ
АнчоусЛіщСайда
ВугорЛососьСайра
ДорадаМідіїСардини
ЗубаткаМінтайСкумбрія
Ікра лососевих рибМорський молюскСудак
КальмарМорський окуньТілапія
КамбалаОмарТріска
КетаОселедецьТунець
КоропОсетрУстриця
Крабове м'ясоПалтусФорель
КреветкаПікшаХек
ЛангустЩука
БОБОВІ, ОЛІЙНІ
ГорохКвасоляНасіння соняшника
Горох турецький (Нут)КунжутСоя
Насіння льону
ГОРІХИ
АрахісГоріх кешьюМигдаль
Бразильский горіхКедрові горіхиФісташки
Волоський (грецький) горіхКокосовий горіхФундук
ОВОЧІ
АвокадоКапуста кислаРедис
АртишокКапуста пекінськаРіпа
Аспарагус (спаржа)Капуста червонокачаннаРукола
БаклажанКартопляСалат Айcберг
БроколіКольрабіТомати
БурякЛатукЦвітна капуста
ГарбузМоркваЦибуля
КабачокОгірокЦибуля порей
Капуста білокачаннаОливкиШпинат
Капуста брюссельськаПерець солодкийЩавель
Ревінь
БОРОШНО, ЗЛАКОВЕ НАСІННЯ
Борошно житнєКартопляне борошно (крохмаль)Просо
Борошно пшеничнеКрупа вівсянаПшениця
Висівки пшениціКрупа гречанаПшениця спельта
ГлютенКрупа маннаРис
ГречкаКрупа ячміннаСочевиця
ЖитоКукурудзаЯчмінь
Овес
М'ЯСО
Баранина\ягнятинаКурятинаПечінка яловича
ІндичкаКонинаСвинина
Качка (м'ясо)М'ясо гусяТелятина
КроликПерепілкаЯловичина
ЯЙЦЯ
Білок курячого яйцяЖовток курячого яйцяЯйце куряче
Перепелині яйця
ГРИБИ
Білий грибГриби печериціЛисички
МОЛОКО, МОЛОЧІ ПРОДУКТИ
БринзаРяжанкаСир козиний
ЙогуртСир ГаудаСир Моцарела
КефірСир ЕдамСир овечий
Козине молокоСир КамамберСир Рокфор
Коров'яче молокоСир кисломолочний (творог)Сир Чеддер
ЛактозаСир Швейцарський
 СПЕЦІЇ, ПРИПРАВИ:
АнісКоріандрПетрушка
БазилікКріпРозмарин
ВанільЛавровий листСелера
ГвоздикаЛюбистокТархун
ГірчицяМайоранТим'ян (Чебрець)
ІмбирМелісаФенхель
КардамонМускатний горіхХрін
КаріОреганоЧасник
КорицяПерець чіліШавлія
Перець чорний
ІНШІ ПРОДУКТИ ТА ХАРЧОВІ ДОБАВКИ
Желатин (яловичий)М'ятаЦикорій
КаваПекарські дріжджіЧай зелений
КакаоСолодЧай чорний
Мак (насіння)Тростинний цукорЧай, ромашка
МедХмільШоколад

Дізнатися вартість

Рекомендуємо прочитати

Чому нежить перетворюється на отит

Багато батьків не вважають нежить серйозним захворюванням, а даремно - він здатний привести до отиту. Що включає в себе профілактика отиту при нежиті? Як правильно висякатися?

Розвиток отиту при нежиті пов'язаний з порушенням прохідності євстахієвої труби, що з'єднує носоглотку з барабанною порожниною середнього вуха, що в першу чергу зумовлено її набряком і закупоркою густим носовим слизом.

У дітей євстахієва труба широка і коротка, тому мікроби легко і швидко долають відстань з носоглотки до середнього вуха.
Закиду інфікованого слизу в вухо сприяють закладенність носа і неправильне висякання.

Детальніше...

Медичний центр Алерголог 2004-2020. Ліцензія МОЗ України №571899

О

н

л

а

й

н

 

п

р

и

й

о

м