Loading.....

Loading color scheme

Генетичний паспорт шкіри

Категорія: Красота и здоровье

Ще декілька років тому одним з основних способів підібрати підходящий засіб по догляду за шкірою була апаратна діагностика. Але  поверхневий аналіз не давав гарантій того, що крем не викличе алергічної реакції і забезпечить обіцяний результат. Сьогодні ми хочемо представити новий унікальний аналіз: Генетичний паспорт шкіри.

 

Наші гени відповідають за те, як побудована наша шкіра, буде вона комбінованою або схильною до обезводнення, з'являться перші зморшки в 30 або 40 років. Генетичні дослідження стосуються так само і біохімічних  процесів шкіри, адже ми всі різні і наша шкіра по різному реагує на фактори зовнішнього середовища і має різні потреби в поживних речовинах.

 

Звичайно, догляд за шкірою, апаратні та ін'єкційні поцедури, правильне харчування та спосіб життя додають нашій шкірі краси. Але Генетичний аналіз покаже властивості саме вашої шкіри. Розкриє потреби і необхідність  догляду, споживних речовин та профілактики, на що саме  потрібно звернути увагу в першу чергу.


Унікальний аналіз, що дозволяє дізнатися про індивідуальні особливості шкіри на генетичному рівні. Даний результат - висновок вчених-генетиків.

За результатами аналізу Ви зможете:

  • підібрати правильний догляд за шкірою
  • запобігти появі ранніх зморшок
  • зрозуміти, чи можна Вам активно засмагати або Ваш фактор захисту - крем з SPF 50
  • вирішити, чи потрібні Вам салонні процедури і які саме
  • визначити, які харчові добавки та вітаміни необхідні саме Вашій шкірі
  • дізнатися, схильні Ви, або ні, до надмірної втрати волосся
  • передбачити, чи будуть Ваші ніжки гладкі, або може з'явитися варикоз

 

Генетичний аналіз дозволяє підібрати правильне харчування для шкіри (вітаміни D, E, Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти, фолієва кислота) і визначити можливі ризики.

 

Результати аналізів оформляються у вигляді книги, яку Ви отримуєте в роздрукованому та електронному вигляді. Книга містить дані про генетичні особливості шкіри та повну інформацію, як запобігти можливим ризикам, які компоненти харчових домішок необхідні в першу чергу та яка профілактика старіння потрібна саме для  Вашої красивої, молодої та унікальної шкіри !

 

 

Завантажити зразок Генетичного паспорта шкіри
(PDF файл)