Харчова непереносимість -  стан, який часто плутають з харчовою алергією. Справа в тому, що прояви цих двох патологій однакові: атопія шкіри (сухість, почервоніння, лущення, кірки та мокнуття у маленьких дітей). Але, якщо алергія - це постійне захворювання, то харчова непереносимість - це те, що називають "можна перерости", тобто, стан, що проходить. І пов'язано воно не з гіперактивністю імунної системи, а з порушеннями в роботі секреторної активності залоз кишківника, підшлункової залози, шлунка. В даному тесті на харчову непереносимість досліджуються імуноглобуліни G (IgG4) до 126 продуктів харчування. Інтерпретація результатів покаже, що з перерахованих продуктів можна їсти кожен день, що раз в тиждень, а від чого варто поки утриматися.

 

Аналіз роблять дітям (з моменту переходу на повноцінний раціон після грудного вигодовування) та дорослим. Кров береться з пальця або з вени.



 

Дізнатися вартість

Харчова непереносимість (IgG4) (панель 126 продуктів)
1Абрикос43Какао85Перець чорний
2Авокадо44Кальмар86Персик
3Агрус45Камбала87Петрушка
4Айва46Капуста88Полуниця
5Алича47Картопляне борошно (крохмаль)89Помело
6Ананас48Качка (м'ясо)90Просо
7Апельсин49Квасоля91Рис
8Арахіс50Ківі92Сардина
9Аспарагус51Козине молоко93Свинина
10Баклажан52Коров'яче молоко94Селера
11Банан53Короп95Сир кисломолочний (творог)
12Баранина54Крабове м'ясо96Сир Моцарелла
13Бета-лактоглобулін55Креветка97Сир Чеддер
14Білок казеїн56Кролик98Сир Швейцарський
15Білок курячого яйця57Крупа вівсяна99Слива
16Борошно житнє58Крупа гречана100Сметана
17Борошно пшеничне59Крупа манна101Смородина (червона)
18Бринза60Крупа ячмінна102Смородина (чорна)
19Броколі61Кукурудза103Сочевиця
20Буряк62Кунжут104Соя
21Ваніль63Курятина105Томати
22Виноград64Лайм106Тріска
23Вишня65Лимон107Тростинний цукор
24Волоський (грецький) горіх66Лосось108Тунець
25Гарбуз67Лохина (голубіка)109Устриця
26Горобина чорноплідна68Мак (насіння)110Фінік
27Горох69Малина111Форель
28Горох турецький (Нут)70Манго112Фундук
29Гранат71Мандарин113Хек
30Грейпфрут72Мед114Хміль
31Гриби печериці73Мигдаль115Хрін
32Груша74Мінтай116Цвітна капуста
33Диня75Морква117Цибуля
34Жовток курячого яйця76Обліпиха118Цикорій
35Журавлина77Огірок119Чай зелений
36Імбир78Ожина120Чай чорний
37Індичка79Оливки121Часник
38Інжир80Палтус122Черешня
39Йогурт81Пекарські дріжджі123Чорниця
40Кабачок82Перепелині яйця124Шоколад
41Кава83Перець солодкий125Яблуко
42Кавун84Перець чілі126Яловичина

Дізнатися вартість

Рекомендуємо прочитати

Алергія на що?

Коли починається алергія, багато людей не можуть зрозуміти - а на що саме організм видав реакцію. Буває, звичайно, що спробувавши новий продукт або придбавши нову квітку, людина прокидається з алергією і твердою впевненістю  - ось він ворог, я знаю його в обличчя! Але найчастіше без обстеження не обійтися.

 

Існує основні три групи алергенів:

1. Харчові.

2. Пилкові.

3. Побутові.

Детальніше...

Медичний центр Алерголог 2004-2020. Ліцензія МОЗ України №571899