Молекулярна діагностика алергії необхідна в найскладніших діагностичних випадках. Ці дослідження дозволяють не тільки виявити алерген, але і показати, чи немає перехресної реакції між декількома видами молекул і який алерген найбільш "злісний" в цьому випадку. Ці алергени називають "мажорними", вони мають найбільше діагностичне значення.

 

Дізнатися вартість

Рекомбинантні побутові алергени (молекули)
m229 rAlt a1 Alternaria alternata
e220 nFel d2 Сироватковий альбумін кота
e221 nCan f3 Сироватковий альбумін собаки
d209 rDer p23 Кліщ домашнього пилу D. Pteronyssinus
k203 nApi m1 Фосфоліпаза бджоли

 

Інші молекулярні дослідження

Початкові обстеження на алергію

Молекулярні пакети алергенів

Рекомбінантні харчові алергени

Рекомбінантні пилкові алергени

Рекомендуємо прочитати

Непереносимість гістаміну

Часто після новорічного застілля, ми помічаємо на шкірі висипання, почервоніння і відчуваємо свербіж. Алергія? Можливо. Але є ще один фактор, який зустрічається набагато частіше, ніж алергія на продукти харчування, і проявляється при кулінарних надмірностей. Це харчова непереносимість гістаміну.

Гістамін - це природний медіатор, постійно присутній в організмі, також надходить в кишечник разом з продуктами харчування.

Гістамін виробляєтся при алергічних реакціях, впливаючи на специфічні рецептори і викликає відповідні клінічні прояви, такі як свербіж, кропив'янка, нежить і бронхоспазм

Харчова непереносимість гістаміну (HIT - Histamine Intolerance) виникає при надлишку або недостатньої утилізації гістаміну організмом. Надмірний рівень гістаміну впливає на всі органи і системи організму, викликаючи різні специфічні симптоми, що нагадують харчову алергію - висип, свербіж, кропив'янка, нежить, бронхоспазм, а також різні кишкові розлади, мігрень, та інші.

Детальніше...

Медичний центр Алерголог 2004-2021. Ліцензія МОЗ України №571899