Харчова непереносимість - стан, який часто плутають з харчовою алергією. Справа в тому, що прояви цих двох патологій однакові: атопия шкіри (сухість, почервоніння, лущення, корки і мокнуть у маленьких дітей). Але якщо алергія - це постійне захворювання, то харчова нестерпність - це те, що називають "можна перерости", тобто, стан, що проходить. І пов'язано воно не з гіперактивністю імунної системи, а з порушеннями в роботі секреторною активності залоз кишечника, підшлункової залози, шлунка. В даному тесті на харчову непереносимість ImmunoLINE (тест німецької компанії Immunolab GmbH) досліджують імуноглобуліни G (IgG4) до 20 продуктів харчування. Інтерпретація результатів покаже, що з перерахованих продуктів можна їсти кожен день, що раз в тиждень, а від чого варто поки утриматися.

 
Аналіз роблять дітям (з моменту переходу на повноцінний раціон після грудного вигодовування) і дорослим. Кров береться з пальця або з вени.

 

Дізнатися вартість

ImmunoLINE. Харчова непереносимість (IgG4).
1Яйце куряче8Кунжут14Картопля
2Коров'яче молоко9Креветка15Морква
3Пшенична мука10Краб16Апельсин
4Кукурудза11Тріска17Ківі
5Рис12Свинина18Полуниця
6Соя13Томати19Банан
7Арахіс20Яблуко

Дізнатися вартість

Рекомендуємо прочитати

Чому нежить перетворюється на отит

Багато батьків не вважають нежить серйозним захворюванням, а даремно - він здатний привести до отиту. Що включає в себе профілактика отиту при нежиті? Як правильно висякатися?

Розвиток отиту при нежиті пов'язаний з порушенням прохідності євстахієвої труби, що з'єднує носоглотку з барабанною порожниною середнього вуха, що в першу чергу зумовлено її набряком і закупоркою густим носовим слизом.

У дітей євстахієва труба широка і коротка, тому мікроби легко і швидко долають відстань з носоглотки до середнього вуха.
Закиду інфікованого слизу в вухо сприяють закладенність носа і неправильне висякання.

Детальніше...

Медичний центр Алерголог 2004-2021. Ліцензія МОЗ України №571899