Loading.....

Loading color scheme

Харчова непереносимість ІмуПро (IgG1 + IgG2 + IgG3 + IgG4) (Німеччина)

Категорія: Аллергопанелі

ImuPro - це спеціальний аналіз крові для діагностики харчової непереносимості. Розроблено в Німеччині компанією R-Biopharm з використанням останніх діагностичних технологій. В даний час застосовується більш ніж в 30 країнах світу. Тест виявляє кількісний вміст IgG антитіл всіх 4 підкласів (IgG1, IgG2, IgG3, IgG4) до антигенів харчових продуктів і промислових харчових добавок. За результатами тесту пацієнт отримує індивідуальні рекомендації з лікувального харчування у вигляді брошури об'ємом 40-120 стор.  З брошури пацієнт дізнається про дозволених і заборонених йому харчових продуктах, промислових харчових добавках, принципах правильного харчування, характеристиках продуктів харчування, схему індивідуальної дієти і терміни її дотримання. *

 

З якого віку тест на харчову непереносимість ImuPro можна виконувати дітям?

Тест ImuPro можна виконувати у дітей від 2 років. У дітей більш раннього віку брати кров на цей тест немає необхідності, так як в силу особливостей імунітету результати тесту ImuPro у мами і у дитини будуть «дзеркальними». Тому ми рекомендуємо в цьому випадку обстежити тільки маму дитини та орієнтуватися на її результати.

 

Чи допомагає тест ImuPro вирішити проблему надмірної ваги?

Науково доведено, що надмірна вага часто пов'язана із затримкою рідини в організмі. Феномен затримки рідини в організмі часто спостерігається у пацієнтів з харчовою непереносимістю великої кількості продуктів. Якщо у таких пацієнтів виключити з раціону проблемні продукти, то зниження ваги відбувається за рахунок виведення з організму надлишкової рідини. Тому ми рекомендуємо використовувати рекомендації тесту ImuPro в якості додаткового корисного заходу в програмах корекції ваги.

Дізнатись вартість